Sunt Mădălina Vasiu, gazda podcastului.

Sunt om, asta-mi place să spun despre mine. Și întâmplarea face ca inițialele numelui meu să formeze fix cuvântul acesta. (mă cheamă Oana Mădălina - OM).

Despre mine

Lucrez în Online de 10 ani. Am început în anul trei de facultate, cu un prim job în echipa lui Lorand Soares Szasz.

Eram secretară pentru echipa care se ocupa de programul lui online și-n timp am avansat până la a mă ocupa de Departamentul de Customer Care. 

După aproape doi ani în care am învățat despre antreprenoriat de la Lorand, am devenit parte dintr-un proiect care a schimbat radical perspectiva mea despre părinți și copii: All About Parenting, creat de Urania Cremene. 

Am început ca organizator de evenimente și timp de doi ani am făcut sute de evenimente, multe mii de kilometri și am întâlnit peste 20.000 de părinți curioși să învețe despre parenting. 

Tot ceea ce descoperisem despre clienți, comunicarea cu ei, copywriting, e-mail marketing, programe educaționale online și chiar producție de podcast mi-a deschis ușa spre ceea ce fac azi, dar atunci nu știam asta.

Știam doar că țin ordine în ceea ce se vede public legat de brandul Urania Cremene și eram tare mândră să fac asta, zilnic. 

Am învățat enorm de multe în acei doi ani și munca respectivă a fost fundația primului context în care am devenit antreprenor și am condus o companie în industria de educație - Refleqt.  

Toate au contribuit la multiplicarea Cifrei de Afaceri de 4,5 ori în doi ani jumătate.

În cei aproape trei ani am coordonat activități de Marketing - de la Avatar de Client, creare de produse educaționale diverse, organizat turneu de evenimente la nivel național, creat Sistem de Vânzare și chiar Management de Brand, dar și Management de Echipă și Dezvoltarea afacerii. 

Am lucrat, până acum, cu aproape 150 de afaceri, antreprenori și creatori în Consultanță și am îmbunătățit sisteme din bucătăria internă, dar și ceea ce se vede în vitrină.

De la Campanii de Marketing integrate (Content Marketing, Social Media, Email Marketing si Digital Advertising) pentru lansare de afaceri de tip e-commerce, care a generat în trei săptămâni 70% din Cifra de Afaceri din anul anterior, și până la Campanii pentru Vizibilitate și Lead Generation, de tip Giveaway, care au generat peste 65.000 de comentarii în Social Media. 

Tot ce am făcut, din rol de angajat, freelancer și antreprenor m-a sprijinit ca azi să lucrez drept Consultant în Dezvoltare de Business, prin Content Marketing, lucru pe care îl fac de trei ani. 

M-am îndrăgostit de podcasting
în 2016

Am lucrat prima dată la o serie de interviuri audio cu Urania Cremene și Adriana Titieni, despre parenting. Și mi-a plăcut foarte tare cum reacționa comunitatea de părinți, atunci.

Am știut că podcastul va deveni un foarte bun instrument de Content Marketing, așa că-n 2018, din rolul de Coordonator al echipei care preda inteligența emoțională pentru adulți, am creat primul podcast despre EQ din țara noastră - Podcastul de EQ.

Am avut bucuria să fiu co-host în primele 50 de episoade ale acelui podcast.

Pentru ca ulterior, în 2020, să conturez conceptul Thinking Made Visible, care avea să fie lansat în același an.

About Podcast - Podcast X Webflow Template

Take a look at my upcoming conferences and events

Sponsors

Lorem ipsum dolor sit amet, consec adipiscing elit. Sollicitudin eu duis non ullamcorper duis nam. Eu.

Become Sponsor