Ep 6: Cum văd eu strategia de marketing și vânzări.

Descrierea episodului:

Episodul pe care tocmai îl asculți dă startul unei serii mai ample din categoria #GândireaMeaFăcutăVizibilă, o categorie care cuprinde episoade în care Mădălina își face gândirea vizibilă legat de diferite teme.

Unele vor fi legate de educație și dezvoltare personală, altele vor fi despre marketing sau strategie de content, altele despre experiențe proprii din contexte de muncă sau personale.

Pe scurt, Mădălina îți arată aici idei, principii și procese în care crede sau pe care le folosește.

Dacă e prima dată când asculți Thinking Made Visible sau prima dată când auzi numele Mădălinei, trebuie să știi că munca ei de zi cu zi este despre Strategie si Dezvoltare de Business prin Content Marketing - de aceea pe profilul ei de Facebook sunt mai multe discuții despre aceste subiecte și împărtășesc periodic din ce știu și ce fac.

Seria căreia îi dă startul acest episod are mai multe episoade și a pornit de la o postare în care mai multe persoane i-au adresat întrebari Mădălinei despre #strategie, #content și #campanii.

Am organizat acele întrebari în funcție de teme și în baza loram creat câteva episoade care sperăm să îți placă și, mai ales, să fie suficient de practice încât să îți folosească în munca ta de zi cu zi.

Dacă-ți place ce asculți aici nu ezita să te abonezi! :)

Mădălina Vasiu

Antreprenor & Producător Podcast

"M-am îndrăgostit de podcasting în 2016. Acesta nu este primul podcast pe care îl produc. Dar e primul care-mi poartă numele."