Ep 128 - Andra Pintican - Cum îți găsești un ROST în viață?

Descrierea episodului:

Ce înseamnă să ai un rost în viață? Eu ce am de făcut pe lumea asta?

Ți-ai pus și tu întrebarea asta, mi-am pus-o și eu, și-au pus-o și alții. 

Și am adus-o a doua oară pe Andra Pintican, în podcastul despre gândire făcută vizibilă, ca să croim o discuție despre cum ne aflăm, fiecare în parte, răspunsurile la întrebările de mai sus.

O discuție care împletește cu rost planul personal și pe cel profesional, raționalul cu emoționalul. Una în care, o să auzi și tu, am plâns autentic.

Andra este una dintre doamnele din țara asta pe care le admir. 

O prețuiesc pentru curajul din munca și transformările ei, pentru cele 11 meserii pe care le practică în prezent cu drag de oameni și cu pasiune. 

Dar și pentru că dincolo de etichetele pe care le poartă în online de voie, de nevoie - Povestitor de ROST, Antrenor HR (Human Relevance), Somatic Alignement Facilitator, Fondator Centrul de Carieră & Școala de HR - s-a așezat în rolul de contributor pentru cei din jur, ieșind din cel de salvator. 

„Cel mai greu lucru nu e să te găsești, ci să te simți în siguranță după ce te-ai găsit”, mi-a spus Andra și sunt unele dintre cele mai puternice cuvinte pe care le-am auzit.

Te invit să le asculți și tu, să te bucuri de energia ei și să iei din ideile de mai jos ce îți este de folos:

🎧 Cine este Andra, astăzi? (03:00)

🎧 De ce a ales să fie povestitor de ROST? (08:00)

🎧 Cum și-a construit transformarea și ce a urmat după? (17:00)

🎧 De ce neurospiritualitate? (30:30)

🎧 Cum vorbeste oamenilor de HR despre toate astea? (39:00)

🎧 Ce este Somatic Alignment? (54:00)

🎧 Care este rostul vietii si cum ajungi acolo? (01:16:00)

Andra crede că scopul muncii ei este acela de a crea căi blânde pe care oamenii să meargă și să se repoziționeze în viața lor. Descoperă pe Andra și munca ei.

Mădălina Vasiu

Antreprenor & Producător Podcast

"M-am îndrăgostit de podcasting în 2016. Acesta nu este primul podcast pe care îl produc. Dar e primul care-mi poartă numele."