Ep 113 - 7 sfaturi pe care să le iei în calcul când îți faci site

Descrierea episodului:

Anul acesta a fost anul în care parcă, mai mult ca niciodată, mi s-a solicitat ajutorul, părerea sau ghidajul cu privire la crearea de site-uri, pentru afaceri mici sau branduri personale. Dar treaba asta cu „Îmi fac un site pentru afacerea mea” e mult mai complexă decât pare.

E un întreg proces pe care l-am trăit pe pielea mea de antreprenor, pentru ca tu să poți să vezi azi www.madalinavasiu.com așa cum e el. În acest episod, îți explic fiecare etapă din proces și îți vorbesc despre oamenii care m-au ajutat să creez site-ul-cu-numele-meu.

Îți povestesc cu sinceritate despre provocări și victorii, despre momentele în care am fost chiar eu sabotor. Și îți fac o mărturisire întimă, ca să înțelegi de ce lansarea www.madalinavasiu.com e un proces de recunoaștere, pentru mine. M-am gândit c-ar fi fain să celebrez lansarea website-ului cu un cadou 🎁  în bani, pentru tine.

Cel mai mare cadou pe care l-am oferit, până acum, oamenilor care își doresc să lucreze cu mine. Așa că o să afli ce este  #VoucherulMădălinei, pe care îl găsești aici 🔗 https://tinyurl.com/mr39xt2p, și de ce merită să profiți de el, la fel ca și de sfaturile de mai jos:

🎧 1. Nu face site-ul la început de proces in marketing (07:30)

🎧 2. Implică în planurile tale avocați specializați în Business Law sau Drept Comercial (14:30)

🎧 3. Investește în identitatea vizuală a brandului tău ca să îți construiești un site eficient (22:00)

🎧 4. Cine ar trebui să scrie textele în site? Un copywriter (27:30)

🎧 5. Investește în fotografii dacă nu le vei folosi doar pentru website (35:30)

🎧 6. Setează obiective pentru website și discută-le înainte să începi dezvoltarea lui (47:00)

🎧 7. Observă cum ești sau poți fi sabotor al propriului site? (57:00)

🎧 Ce este #VoucherulMădălinei? (01:05:30)

I-am rugat pe oamenii din echipa mea să-și facă gândirea vizibilă, fiecare pe domeniul său, ca să-ți împărtășească perspective utile legate de crearea unui website, ca să completeze ceea ce am pus eu în acest episod. Găsești întreaga serie, sunt 15 postări, pe profilele mele de Social Media - Facebook, Instagram și LinkedIn.

Mădălina Vasiu

Antreprenor & Producător Podcast

"M-am îndrăgostit de podcasting în 2016. Acesta nu este primul podcast pe care îl produc. Dar e primul care-mi poartă numele."